עונשים בגן האם יש חוקים בגן עיריה?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

13/02/2024 | 16:59 | מאת: אנונינמי

היי קבלתי המלצה להתפתחות הילד עקב אי שמיעה לכללי הגן ועוד כמה דברים מינורים ממש כמו גזירה, בעקבות שיחה עם הבן שךי הבנתי שיוצא החוצה לחצר שמתרחק עם הכסא מהמפגש ובעצם לא מתנהג כמו כולם, האם זה מוצדק? האם זה משהו שקשור להתפתחות הילד?

שלום לך, בגלל אי הקשבה לחוקי הגן באופן כללי, לא מפנים להתפתחות הילד. אני מציעה לך לקיים שיחה נוספת עם הצוות ולנסות להבין מספר דברים : את התדירות, את העוצמה והאופן שאי ההקשבה לחוקי הגן בא לידי ביטוי. הרי לאור התנהגויות נורמטיביות, לא מפנים לאבחון - בזה את לגמרי צודרת ולכן חשוב שתנסי להבין האם מדובר כאן במשהו שחורג מהנורמה כאמור עוצמה בתדירות ובאופן. את מוזמנת לכתוב לי שוב, בברכה, ירדן

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים