משחק עם בגדים חלקיים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

13/01/2024 | 08:04 | מאת: שרית

היי ,גיליתי שהבת שלי וחברה שלה בנות שמונה שיחקו משחק שבו הן משחקות ללא תחתון ,לפי מה שאמרה זו פעם ראשונה ,לפי טענת הבת שלי הן שיחקו משחק דיגדוגים בכל מיני מקומות בגוף אני מבינה שכנראה גם במקום המוצנע ,אני היתי בהלם וכמובן לקחתי אותה לשיחה והסברתי לה את המשמעות של הדברים ,שאלתי היא ממה זה יכול לנבוע והאם זה נורמלי ?האם עלי לעשות משהו בנושא ?תודה רבה על המענה

הי שרית, לשאלתך, אני חושבת שכדאי שתמשיכי להיות עירנית לעניין ומעבר להסברים, תשאלי שאלות אבל לא בצורה מתחקרת ומאיימת, אלא כאלה שנועדו להבין - האם מדובר מחשיפה לא מותאמת, האם זה משחק שנבע מסקרנות ואולי יש לה שאלות, האם המשחק חזר על עצמו.. כמו שאמרתי, לגלות עירנות ועניין. תעקבי. בברכה, ירדן

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים