נערה בת 15 , שאיבדה עיניין בכל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

10/12/2023 | 21:26 | מאת: רלי אורן

אני אמא יחידנית לנערה בת 15 היתה תלמידה למופת , ( יש הפרעות קשב ) לפני כמה חודשים החלפנו כדור לvivance עברה התקף חרדה לפני חודשיים יום למחרת , הגוף קרס למשך 3 ימים לאחר איבחון פסיכיאטרי , נאמר שסובלת מחרידות o.c.d. קיבלה ציפרלקס 5 מ" ג נמצאת כרגע בטיפול פסיכולוגי ללא כל שיפור אפילו ההפך איבדה כל עיניין בלימודים לא מצליחה ללמוד , לא מתפקדת בבית מתנהגת כילדה בת 4 אני חסרת אונים

שלום רלי, הטיפול הפסיכולוגי של ביתך למעשה לא אמור להחזיר אותה להיות אותה ילד "למופת", אלא לעזור לה קודם כל להחלים ולמצוא ריפוי. יתכן ושנים של תפקוד גבוה ואולי גבוה מידי, הביא לקריסת מערכות וכל הרגשות המודחקים כעת צפים ועולים..אולי, אינני יודעת. אני מציעה לך להיפגש עם המטפלת שלה אחת לחודש, אם ביתך מסכימה, ולנסות להבין לאיזה מין נוכחות ביתך זקוק ממך. כדאי להשקיע בזה את מלוא זמנך ומרצך כי אני מבטיחה לך שזה ולא אחר יתרום הכי הרבה לתהליך הריפוי של ביתך. בברכה, ירדן

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים