הבן שלי, בן ה7, מתקשה בכל מיני תחומים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

30/11/2023 | 22:54 | מאת: אמא דואגת

הבן שלי לא זוכר את כל שמות חבריו לכתה, הם כמעט 40 תלמידים, אבל עדיין מוזר לי שלא זוכר, זוכר רק 4 או 5 חברים.. כמו חן מחייך מלא, גם כשמשתף חוויה שמעצבנת אותו או כשאני כועסת עליו, אני רואה שזה לא כזה בשליטתו, יש לו גם קריצות מידי פעם עם העיניים, והתנהגות לפעמים מעט ילדותית לגילו.. לעיתים רגיש למגע כשמקבל מכה קטנה, עושה מיזה דרמה, אומנם לרוב לא בוכה אבל עדיין דרמתי עובר.. אשמח לעצתך למי כדי לפנות שיבדוק אותו? או שאולי זה משהו שיכול לעבור עם הזמן

שלום לך, אני שמחה ששאלתך היא "מי איש המקצוע אליו עלי לגשת" כי זה אומר שאת מבינה שיש צורך בהבנה מעמיקה יותר של מה שאת מתארת... את יכולה להתחיל ולהתייעץ עם רופאת ילדים ואז לבקש ממנה להתרשם אף היא מבנך. אפשר גם לגשת לפגישה אחת עם פסיכולוגית ילדים ואולי בפגישה נוספת בה הפסיכולוגית תיפגש גם איתו/עם שניכם. כמו כן אני מציעה שתקבלי תמונה גם מהמחנכת ותבדקי איתה האם התנהגויותיו מותאמות בשטח בית הספר. תתחילי כך ואני בטוחה שהתמונה תתבהר לך מעט יותר. בברכה, ירדן

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים