קשיי תפקוד של נערה בת 15

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

09/11/2023 | 22:34 | מאת: אמא של נ.

אנחנו משתדלים לתפקד, אך קשה. אני אמא לנערה בת 15, הפסיקה ללכת לבית הספר. האח של בעלי נחטף לעזה. מאז הבת שלי מגלה קשיים. הייתה תלמידה למופת, ואז החלה לומר משפטים כמו: למה ללכת ללמוד? איך העולם ממשיך את דרכו? אני מבינה אותה, קשה לנו, קשה לה. היא לא יוצאת מהבית. אנא עזרתך. היא ביתי השנייה מבין שלושה

שלום לך, אני כ" כ"כ מצטערת לקרוא את דברייך ומקווה שבזמן שחלף מאז שאלתך ביתך הצליחה לחזור למעט תפקוד. עם זאת, לתפקד כרגיל בתקופה כזו זה בלתי אפשרי..הדגש כרגע צריך להיות על תמיכה בה. אולי שיחות עבורה או שיחות עבורכם ההורים שיעזרו לתמוך גם בכם וגם יעזרו ויכוונו איך לתמוך בה טוב יותר. לקבל עזרה רגשית כרגע זו חובה וזה יכול בהחלט לחסן אפילו מפני טראומות עתידיות אז אל תמתינו וגשו בהקדם לקבל עזרה נפשית מקצועית עבורכם ועבור ילדיכם. שולחת חיבוק וכוחות ירדן

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים