טיפול בזוג לבת שלי בת 15

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

22/09/2023 | 11:45 | מאת: אמא של ט. ב

שלום וברכה אני אמא של ט. ב. אנחנו מתמודדים עם מחלה קשה של בעלי. היום התבשרתי כי ביתי תשתתף בטיפול בזוג עם ילדה משכבתה מכיתה ט שאיבדה את אחותה בשל מחלה קשה. קשה לי עם זה שביתי תיחשף לאובדן קשה בשעה שהיא בעצמה מתמודדת עם אבא חולה. זה לא משאיר מקום לתקווה. מה דעתך?

הי, אני מציעה לך בחום לשתף את הגורמים בבית הספר בחששות שלך ולשמוע את ההסברים שלהם. קבלי החלטה אחרי השיחה - אין כאן נכון לא נכון אלא בעיקר מה מרגיש לך נכון יותר עבור ביתך. בברכה, ירדן

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים