איך אפשר לדעת עם הילד הומו

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

07/08/2023 | 19:38 | מאת: רויטל

היי מדובר בילד בן 13 כבר כמה שנים מאונן וחושב על בנים לאחרונה הוא אפילו ניסה לגעת בילד מה עושים איתו איך אפשר לעזור לו יש לציין שהןא מאוד מתוסכל מהמצב ובוכה האם הוא יצא הומו דחוף עזרה

הי רויטל, האם את רואה בזה בעיה - שבנך אולי הומו? אם כן - אז מציעה לך בחום לגשת בעצמך להדרכת הורים אצל פסיכולג/ית קלינית, ולעבד את הקושי הזה שלך. כשאת תעבדי אותו אצלך - תוכלי לעזור לבנך לקבל את עצמו כפי שהוא ...ואז הוא יוכל סוף סוף להרגע... בברכה, ירדן

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים