מה זה ?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

03/07/2023 | 15:05 | מאת: אנה

היי ,יש ילד מהשכבה שלי לא ממש דיברנו וברגע אחד ההתנהגות שלו השתנתה. הוא התחיל לנסות להיכנס לשיחות שלי עם אנשים אחרים הוא התחיל לדבר איתי ולשתף אותי קצת הוא טיפוס כזה שיורד בצחוק על אנשים עליי להפך ,וגם החבר שלו התחיל לדבר איתי יותר ולפעמים כמו לתמוך בי.ובאינסטגרם שאלו את מי הוא מחבב הוא תייג ילדה אחרת ,אם זה ככה אז למה הוא השתנה אליי פתאום ?אז הם צוחקים עליי? או מה זו ההתנהגות הזו?

הי אנה, מהיכרותי איתך לאורך השנה..:) אף אחד לא צוחק עלייך....את מודאגת מידי, מנתחת מידי וחרדה מידי. את מנסה להיכנס לראש של אנשים..להבין מניעים וסיבות, אני אומרת לך, את לא תצליחי. תנסי להתרכז במה את רוצה, מה את מרגישה, עם מי את רוצה להיות ועם מי לא ובמה יעשה לך טוב. בהצלחה, ירדן

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים