פעוט בן שנה וחצי שמושך שיער בצורה מכאיבה לפעוטות אחרים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

28/06/2023 | 15:55 | מאת: מטפלת

פעוט בן שנה וחצי שמושך שיער בצורה מכאיבה לפעוטות אחרים לא עוזר כלום ניסיתי בדרך טובה ניסיתי להתעלם ניסיתי לשים במיטה כמה דק ושום דבר לא עוזר אשמח להבין מה אני בתור מטפלת במעון צריכה לעשות תודה רבה

שלום לך, מקווה שתשובתי לא תרגיז אותך אבל מכיוון ששאלת אותי אז תשובתי היא שאת בתור מטפלת במעון של פעוטות צריכה להיות מוכנה לזה שבמשך-כל היום - עלייך לגשת לפעוטות, לעצור את ההתנהגות, לתווך ולהסביר שלא עושים כך ושזה לא נעים ולפעמים אולי להרחיק בינהם ויותר מכך עלייך להיות מוכנה לכך שההתנהגות הזו גם לא תיפסק כ"כ מהר אם בכלל ושבעצם שזו העבודה שלך... נסי לגייס סבלנות חמלה ואהבה לפעוטות הקטנים, הם פשוט עושים את מה שטבעי ונורמאלי. הם לא יבינו דרך הראש, אבל אם תצליחי להיות עקבית וחומלת - הם יבינו רק עם הזמן...וכן, אולי לא בזמן שלך. בברכה, ירדן

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים