מה לעשות??

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

07/05/2023 | 22:53 | מאת: סיוון

שלום, באוגוסט שעבר הכרתי בחור , התכתבנו וגם פעם אחת הלכנו לטייל הוא הציע לי לצאת איתו אמרתי לו שאני לא רוצה ,וזה נגמר. אמא שלי סיפרה את זה לדודה שלי ,והיום דודה שלי שאלה את אמא שלי ,איך אני ואם יש כבר נכדים משהו כזה,למה זה היה? ביני לבין הבחור לא היה כלום ,סתם רציתי חברות והוא רצה זוגיות הבנתי שזה לא תואם וזהו.וגם אח שלי עד עכשיו אומר שהייתי איתו ביחד רק בגלל שהלכתי לטייל איתו . מה לעשות? אני בת 17 האמת אני לא רציתי זוגיות ולא רוצה עדיין ,ואף פעם לא היה לי שום דבר כזה ,עדיין לא התנשקתי וכלום אבל בגלל המילים האלו משהו מפריע לי..

הי, את מתארת סביבה חודרנית, לא מכבדת, קצת קנטרנית ולא רגישה מספיק לכך שבגילך כל דבר כזה מרגיש מאוד מביך ורגיש ...נסי להסביר להם זאת ולהבא הבהירי מראש מה את מוכנה שיעבירו הלא ומה לא. כמו כן את תמיד יכולה גם לבחור למי לספר ולמי לא. בהצלחה, ירדן פרידון ברשף, פסיכולוגית קלינית מומחית

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים