מיניות בגיל 7 …………..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

06/03/2023 | 20:31 | מאת: לי

בני בן ה7 ראה תמונה של נועה קירל ( התמונות שלה בדרכ בלבוש לא הכי צנוע בלשון המעטה), ואמר שרוצה לראות אותה ערומה. אחכ אמר לי אמא את יודעת שאם אני רואה ילד בלי בגדים הבולבול שלי גודל. נותרתי המומה, אודה לחוות דעת

הי לי, אני שומעת שבנך הקטן והתמים פתוח איתך בנוגע לרגשותיו ומחשבותיו - וטוב שכך! מדובר בביטויים טבעיים של מיניות צעירה, התעוררות, התרגשות, וגם תגובות פיסיולוכיות. את יודעת - הוא בן אדם בשר ודם כמו כולנו... בוודאי שהוא יחווה את כל הדברים האלה. לכן זה חשוב שתוכלי לעשות נורמאליזציה לכלל הדברים שהוא מבטא וכמובן לעבוד על עצמך להתצליח להכיל את כל זה בי להיבהל. כמו כן חשוב לומר שהרשת מוצפת בתכנים בעלי אופי מיני שאינם מותאמים לילדים לכן אני מציעה להגביל את התכנים האלה עד כמה שניתן. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים