חרדות ופירקוס ללא סימנים מקדימים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

08/01/2023 | 00:37 | מאת: טלי

שלום ביתי בת 16 חוותה פירקוסים פעם ראשונה בחיה ,לאחר בירור בבית חולים לא נמצא סיבה לפירקוס, מה שלנו ידוע שהלימודים מאוד קשים בתקופה זאת , היא ילדה מאוד מצטיינת אך לומדת קשה. בנוסף מצאנו על אחד מדפי הלמידה שהיו לה קשים במיוחד ציור של גולגולת ועניים עם דם. האם אפשר לסיק מסקנה כלשהי מהציור הזה. חשוב לציין כי לא היה נראה כל פחד או קושי לפני, הילדה משדרת רוגע ושלווה . עד לאותו מקרה שבו שיתפה כי מקצוע מסויים קשה לה במיוחד.

שלום, בנושא הפרכוסים - קטונתי. לא נכון יהיה שאביע דעה בנושא רפואי גם אם יתכן/אולי מהווה סימפטום נפשי כפי שאני מניחה שאתם אולי חושבים. הורים יקרים, במקום לנחש רצוי למצוא דרך לשוחח עם ביתכם ברמה היום יומית...להתעניין, לשאול ולהיות שם כשהיא באה מיוזמתה לדבר. אין דרך אחרת באמת לדעת מה קורה איתה, אלא דרכה... בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים