מה זה אומר??

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

27/12/2022 | 20:28 | מאת: גל

שלום!זאת שוב אני ,הילד הזה גם סיפר לי שאבא שלו זרק אותו ואת אמא שלי והוא לא מדבר איתו אמרתי לו שגם אני לא מדברת עם אבא שלי... ואז כתבתי לו "לא רציתי להכאיב לך מתי שסיפרת על אבא שלך ,אני מבינה שזה כואב אן אתה צריך משהו אתה יכול לפנות ,יצא בן אדם טוב וזה חשוב לא כולם כאלה הכול הייה בסדר" הוא לא קרא את זה אפילו,יש לנו קבוצה שם הוא ענה גם לי אבל בפרטי לא איך להבין את זה, למה? ולפני זה שלחתי את חברה שלי לשאול מה הוא חושב על כול אחד היא אמרה שהיא לא הספיקה לשאול עליי כי מישהי נכנסה ,ושמתי לב שאחרי זה הם התקרבו... הם ריכלו עליי? יש דרך לדעת אם היא משקרת? תודה!

הי שוב, שאלות שאלות...איך נדע להבין את העולם החברתי הכ"כ מורכב מסביבנו. חברויות, התאהבויות, הדלקויות, קנאה, בגידה, שיתוף חברות.... באמת מאוד מורכב ומסובך להבין הכל. לזמן יש תשובות טובות יותר משלי.... אני בטוחה שהדברים יתבהרו לך עם הזמן בנתיים תנסי להיות רגועה וסבלנית ותקשיבי לאינטואיציות שלך. בהצלחה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים