נטייה לעסוק בתכנים מיניים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

19/12/2022 | 21:01 | מאת: אורה

יש לי תלמיד בכיתה ו חינוך מיוחד. התלמיד מרבה להעלות תכנים מיניים בכל הזדמנות. בעבודה שקשורה ליצירת תעודת זהות, הוא הדביק שתי בחורות לבושות בגדי ים, ועשה תנועה שהוא יושב עליהן. במשחק בחול הוא לקח בובות של דמויות אנושיות והמחיש סיטואציות של אונס, בובה של אנס שפוגע פיזית ומינית בבובת סבתא או בובה של ילדה. ואז הוסיף סידרה שלמה של פגיעות אלימות של אחד בשני ופעילות מינית של סקס בכפייה ובאונס. הוא משתמש במילים כמו "חזק" "עמוק" בשיח כיתתי ללא הקשר, (מעלה ניחוח מיני). לאחרונה הבחנתי כח בסוף השיעור הוא הניח את ראשו על כתפי, כמו תינוק, ואמר: תודה לך על שיעור יצירה. מה דעתך? האם זה מותאם? ברור לי שבגיל זה ההורמונים חוגגים ועיסוק שלו במין טבעי, אנושי ומובן.

שלום לך אורה, כלל וכלל לא מדובר בעיסוק טבעי במין ובמיניות. נדלקים כאן אלף אורות אדומים המעוררים חשד סביר מאוד לכך שהילד עבר או עובר סוג מסוים של פגיעה מינית. אל תמתיני ודווחי לשירותים הסוציאליים אשר במגע עם בית הספר בו את עובדת. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים