מתנהג איתי אחרת מאשר עם ילדות אחרות, פעם פתוח ופעם סגור וקר, מה זה או

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

19/12/2022 | 19:23 | מאת: גל

שלום ,יש מישהו בשכבה שלי שאני לא ממש מבינה אותו. הוא מדבר אליי מבלי להסתכל אליי,לפעמים הוא מסתכל בעיניים ואז על הידיים שלו... הייתה פעם אחת ששאלתי אם אני יכולה להתייעץ איתו ,הוא אמר בטח וחייך ,ואז הוא אמר שאני לא צריכה לפחד להתייעץ עם מישהו והשאלה הכי טיפשה בעולם זו זו שלא שואלים אותה. הוא אמר לי מה שהוא חושב ,ואז התחיל לדבר על נושא אחר והתחיל לספר שהוא היה במחנה ושתה עם המנהל של המחנה ואפילו נתן לו לעשן,הוא הפסיק לשתות לבד כי הבין שזה לא טוב והוא רוצה גם להספיק לעשן(יש להם עצות שאני אתן לו בבקשה?) הוא אמר שזה נורא קשה,כי ההורים שלו מעשנים וכמעט כול החברים.... דיברנו ואז שנכנסו חברות שלנו ,הוא אמר אני סיפרתי לה הרבה דברים ואז קם ופשוט הסתובב בכיתה והפסיק לדבר... וגם שמתי לב שאיתי הוא מתנהג אחרת פחות מקלל יותר שקט... עם ילדות אחרות הוא כמו נוגע בצחוק והם מתחילים בצחוק לריב ,איתי הוא לא כזה,או שרגע אחד הוא פתוח ואז סגור וקר ...הוא שונא אותי? חושב שאני מוזרה?אני רוצה יותר להתקרב אליו ,איך אפשר?

הי, איך אפשר להתקרב? פשוט תעשי עוד ממה שאת עושה כרגע. נראה שזה עובד לך.. ושהוא בהחלט מתעניין בך :) בהצלחה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים