למה אני בוכה מיכל שתות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

13/12/2022 | 20:41 | מאת: בת 11.

אני בת 11 , ואני בדרך כלל לא בוכה סתם, אבל בזמן האחרון תמיד שאני בריחב או שאני באיזה מצב כזה אני בוכה, אפילו אם זה לא מעליב כול כך, וזה נוראה מביך אותי, אני כול יום בחששות מה יחשבו אלי, ואני לא מצליחה להישתלת על הבכי , אני פשוט לא מצליחה, ואני לא מפסיקה ליבכות, אשמח לדעת למה זה תמיד קורא לי, ואם אני יכולה להפסיק ליבכות מיכל דבר קטן?

שלום לך, זה באמת נשמע שנורא קשה לך ובנוסף לזה שקשה לך רגשית את גם נורא נבוכה וחרדה שיראו את זה כולם... אני לצערי לא יכולה לדעת ממה זה נובע אבל זה ברור שאת חווה קושי רגשי. אני מציעה לך לפנות ליועצת בית הספר ולשתף אותה או כמובן את אמא ואבא. מציעה שלא תחכי עם זה,גשי למבוגר אחראי שאת מרגישה שיכול להבין אותך, שתפי בקושי ותבקשי עזרה. בהצלחה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים