עזרה לקטין בלי ידיעת ההורים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

06/12/2022 | 10:13 | מאת: ר

יש לי קרוב משפחה קטין שמתקשה להתמודד עם ההורים שלו כי הם אטומים ולא מקשיבים לו הם אוסרים עליו לצאת עם חברים לא סומכים עליו לצאת לפעלויות חברתיות והוא מתחיל להציג סממנים של דיכאון והוא רוצה עזרה אבל בגלל שהוא קטין זה ידווח וההורים שלו מאוד יכעסו. בעבר הוא פנה לעוס וההורים לא קיבלו את זה בטוב. מה עושים יש דרך לעקוף זאת? דרך לקבל עזרה מבלי שידווחו להורים?

הי, אני מציעה שיפנה ליועצת בבית הספר שלו ויתייעץ איתה. הוא יוכל גם לשאול אותה מה מדווח? למי? באילו מצבים וכו' וכל זאת לפני שמחליט לשתף אותה. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים