מה לעשות?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

22/11/2022 | 18:11 | מאת: נועה

היי הכרתי מישהו מהבית ספר ,הוא כבר לא שם אבל הוא עדיין בקשר עם כמה משם.. ופעם אחת כתבתי יש לי "חזה קטן וישבן בסדר" (כי היה לי חוסר ביטחון מיזה) הוא כתב שזה בסדר שאני אשב עליו הידיים שלו יהיו למטה והוא אמר שאפשר להתאמן בקלות ,ואני אמרתי ובלי חזיה..הוא עשה לזה צילום מסך,ששאלתי למה הוא אמר שהוא רוצה ממני מזכרת כזאת ,אמרתי שזה מוזר ואני לא רוצה ,הוא הראה לי שיש לו רק צילום מסך אחד ומחקתי מהגלריה והוא אמר שזה ישאר אצלנו בצ'אט ... אחר כך הוא אמר שהוא מחק הכול ולא נשאר לו כלום ממני אנחנו כבר לא מדברים אבל ילד שמדבר איתו אמר לילד אחר שהוא חושב שיצאתי איתו שאלתי את הילד מאיפה אתה חושב ככה הוא אמר כי תמיד שהוא בא היינו ביחד,אני אמרתי שפשוט סתם דיברנו עם ילדה(באמת הייתה שם עוד מישהי )ובאותו זמן היה לי מעניין עכשיו כבר לא ואנחנו כבר לא מדברים ,שאלתי אם הוא עדיין מדבר איתו הוא אמר שכן אבל רק משהו ספציפי לא כמו פעם(חיים אישים וכו'..) ולא כדאי לי לצאת איתו בגלל שהוא נתקל לבנות... ובגלל זה אמרתי לחברה שלי שהוא הציע לי לצאת איתו ואמרתי לו ,והיא אמרה שהוא הציע גם לה ולעוד מישהי מלפני כמה שנים ...אמרתי לה שלא תגיד לאף אחד,עכשיו אם היא תספר למישהו? והוא לא מחק את הצילום מסך הוא יכול להפיץ את זה ,יש שם משהו נורא?? ואחרי מה שהוא אמר לי אני מרגישה טיפשה שבגלל דיברתי איתו ,אני מרגישה מטופשת מה לעשות?

הי שוב נועה, בכל הודעות שאת כותבת לי כאן, ניכר כמה את מחד מעונינת ורוצה לדבר עם בנים על תכנים מיניים נקרא לזה אבל אז נלחצת ומפחדת שאת עושה משהו נורא שיחשף ויתגלה. כל עוד הדברים נשארים בגדר שיח בין שווים, אני לא רואה בזה פסול, אבל האמת היא שקשה לי להרגיע אותך מכאן..מהפורום, ולומר לך שהכל בסדר...אמרתי לך כבר כמה פעמים שאת מדאיגה אותי, שאת צריכה טיפול, איש מקצוע שיקשיב לך, ישגיח ויראה שאת לא מסכנת את עצמך וכמובן...שאיתו או איתה תוכלי לדבר על דברים שמטרידים, מענינים מבלבלים אותך. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים