ילדה בת 11 מבזבזת כסף סתם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

14/11/2022 | 21:41 | מאת: מוריאל

הבת שלי בת 11 כל הזמן נפגשת עם חברות הולכות לקניון, הולכות סתם למטה ואז קונות דברים היא לוקחת מהקופה שלה ומבקשת שאחזיר לה אחרי זה כמובן בצורה יפה בפעמים הראשונות הבאתי לה כסף אבל היא הולכת לקניון וקונה כל פעם סתם שטויות מצד אחד לא רוצה להגיד לה משהו כי היא מאוד חסרת בטחון וסוף סוף יש לה מצד שני כל הזמן זה עוד 50 שקל עוד 100 שקל וזה כבר כבד אודה לעזרה

הי מוריאל, אני מציעה לך לחשוב ולהחליט מראש מהי כמות הכסף השבועית שאת נותנת לה (ואם את רוצה לתת קצת יותר מהרגיל עקב הנסיבות זה בסדר)אבל מה שחשוב הוא שאת לא חורגת מזה. היא צריכה להסתדר עם מה שיש לה בקופה ולעשות חישובים בהתאם.אני גם בטוחה שהיא תסתדר אם את תשדרי לה שהיא מסוגלת לזה ושאת שלמה עם החלטתך ושהכל בסדר...(ושיהיו לה חברות ושיהיה לה כיף עם החברות- גם אם לא תבזבז יותר מידי). כל טוב ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים