אני לא יודעת מה אני מרגישה והמ הוא

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

12/11/2022 | 16:05 | מאת: בר

היי יש לי 2 חברות ומוצא חן בעינין ,אותו בחור. הבחור הזה מהשכבה שלי והן 2 שכבות מתחתנו... הוא בן 15 אני 16(זה כול כך משנה? שנת לידה שלו 2007 שלי 2006 ,זה קריטי?) הוא תמיד קורא לי ברצ׳וק שואל מה עיניניים ... גם פעם אחת דיברנו שבהפסקה נילך לבחוץ ,והואמשכח ואז הוא ראה אותי ואמר למה לא הזכרת לי אל תהיי עצובה ,הופסקה הבאה הוא בא ושאל אם אני רוצה ללכת לבחוץ עדיין אמרתי שכן דיברנו ,הוא אמר שאני אספר לו הכול מהרגע שנולדתי ,הוא גם סיפר לי קצת על עצמו,וששאלתי אז אתה פשוט גר עם אמא ואבא ואח שלך ,והוא חזר אחריי ואמר פשוט כמוני וצחק, למה? גם פעם אחת מישהו שאל אותי אם אני שומרת שבת,בהתחלה לא עניתי ואז אמרתי נו כן ,והילד האחר אמר למה לא ענית ישר ,והוא אמר "כן עכשיו תתחיל לתחקר אותה ".... הוא גם נותן לי כיף תמיד,או נוגע בי בכתף ,גם פעם אחת ישבנו והוא חיבק אותי...(גם אנחנו משחקים פינג פונג ויש לו חבר והוא אמר לו היא משחקת טוב ,והחבר שלו ענה יותר טוב ממני ,ושהם משחקים החבר שלו אומר אני משחק כמו יעל תתסתכל ,הם צוחקים עליי?) עכשיו שמתי לב שהוא נותן כיפים גם לאחרים שואל אותם גם מה נשמע...וגם פעם אחת ישבנו ביחד והחברה שאוהבת אותו אמרה לחברה השניה שהיא מתלבשת יפה ,והוא אמר לי שאני פצצה ואז אמר לחברה השניה גם את ...ולחברה הראשונה (מתי ששיחקנו אמת /חובה והייתה שם שאלה מה הוא חושב עליה ,הוא אמר בן אדם הולם )והייתה שם עוד שאלה מוצאת חן /לאהוב מישהו ,הוא אמר "שזה שבן אדם מוצא חן בעיני זה לא אומר שאני אוהב אותו ,זה שני דברים שונים ואנשים לא מבינים את זה...ואז ששאלתי אותו אם היא מוצאת חן בעיניו,הוא אמר כן בסדר ,והיה קצת לחוץ להתחיל לגעת בידיים שלי וכמו חצי חיבוק ואז הוא חייך ונתן לי כיף ... איך לדעת אם אני מוצאת חן בעיניו? או שהוא סתם טיפוס כזה פתוח? ומה לעשות עם החברות שלי? אסור לעשות דבר כזה לא?

הי בר (צ'וק) הבחור אכן מבלבל:) אני מבינה אותך.. אבל את,כל כך חדת אבחנה, שמה לב לכל פרט, זוכרת כל מילה, ערה ועירנית - את ממש מקסימה. מה איתך? האם הוא מוצא חן גם בעינייך? את יודעת, גם לברר איתו בצורה יותר ישירה זו אופציה.. בהנחה שזו לא אופציה עבורך כרגע, אני מציעה לך פשוט לזרום עוד קצת...להיות נחמדה ונעימה אליו, פתוחה כזו ורצפטיבית (בהתאם לרגשותייך ורצונותייך כמובן) ולנסות לסמוך על זה שהעניין יתבהר לך עם הזמן. זה משהו שאת פתאום תביני - ברגע הנכון. אז תהני מהדרך..תהיי סבלנית ורגועה בנתיים. בהצלחה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים