אבא שנראה ויזואלית חריג

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

11/11/2022 | 01:51 | מאת: סיגל

בני בן 34 הוא אבא לשתי בנות 2 ו-5 התחיל להתאפר ולמרוח לק ,הוא טוען שהוא לא הומוסקסואל ,אלא הוא אוהב "יופי" .אני סבתא דואגת שואלת כיצד הדבר יכול להשפיע על בנותיו עכשיו ולכשהתבגרו ?

שלום לך, אלו בפני עצמם - העובדה שמורח לק ומתאפר, עשויים לא להשפיע כלל וכלל אם כל שאר הדברים מונחים במקומם הראוי... אני מניחה שאולי לך זה לא נוח כל העניין הזה, לא בטוח שלאחרים זה משנה. אם את מתרשמת ממצוקה כלשהי בקרב נכדותייך, כיתבי לי שוב על הנושא ואתייחס. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים