נער שתדירות מקלחות אינה רבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

25/10/2022 | 14:17 | מאת: שרית

שלום ירדן, מבקשת לברר את עמדך בנושא לגבי נער בן 18 שאינו אוהב להתקלח. הוא חלילה לא בדיכאון פעיל אוכל יוצא אבל תדירות המקלחות לדעתי לא גבוהה כמצופה. הכוונה מקלחת כל יום. לדעתי מתקלח אחת ל- 3 ימים וזה בעייתי בעיניי כמובן כי כאילו לא רענן וכו. כמובן שאיני יכולה להעיר בנושא כי פעם הערתי והוא כעס נורא. האם יש אנשים שלא מפריע להם לא להתקלח? אודה לתשובתך תודה.

הי, לא כתבת לי האם הוא מריח לא טוב, ולכן לא נעים להיות לידו. כיתבי לי ואתייחס.

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים