בת 16 חותכת ורידים וכותבת שרוצה להתאבד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

21/09/2022 | 14:53 | מאת: ענת

שלום, ביתי בת ה 16 נמצאה לא אחת חותכת ורידים וכמו כן מצאתי מחברת שלה עם המון משפטי ״שנאה עצמית״, יש לציין שהיתה בעבר בטיפול אצל פסיכולוגית שטענה שאין סכנה ממשית, איך להתייחס? מה לעשות?

הי ענת, מדובר במצב המצריך התערבות מידית ולא נכון להמתין! פני לפסיכיאטר ולפיסוכלוג קליני במקביל והתחילו טיפול בו גם אתם כהורים נוטלים חלק אינטנסיבי. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים