דיבורים על חרדות ודיכאון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

11/09/2022 | 18:26 | מאת: צכחעצביצנצהמם

בס"ד שלום שמתי לב שברגע שמשפחה המורחבת שלי מדברת על חרדות ודיכאון אז אולי זה מוריד לי את החרדות והדיכאון לכמה זמן ואם הם מדברים על זה שאולי לי יש אז זה ליותר זמן בהמון המשפחה המצומצמת יודעת אז אני יכול לרמוז למשפחה המורחבת על החרדות והדיכאון שיש לי כדי שזה יעזור לי כמו שרשמתי? תודה רבה

שלום לך, לא לגמרי הבנתי את השאלה אבל נשמע לי שאת נמצאת במצב רגיש וגם קצת מבולבלת..מציעה לך לפנות לטיפול אפילו במסגרת בית הספר. יש לך אפשרות כזו? ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים