חשש לרגרסיה התפתחותית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

12/03/2022 | 14:59 | מאת: התילדות

הנכדה שלי בת 13 וחצי אביה בנ המאומץ נפטר כשהיתה בגיל 6 שונאת את בית הספר חלשה מאוד בלימודים היתה ילדה מקסימה עם פוטנציאל שלא ממומש ,, בזמן האחרון יש לי הרגשה של התיילדות ואתמול מראה לי בובה שאמא שלה קנתה לה.. האמא טובה אבל פרימיטיבית בגיל 50 היום , מדברת במקומה ומפריעה לה להתפתח לא במודע ממש סכנה לעתיד ההתפתחות הנפשית

שלום לך, אני שומעת ממך המון דאגה, ביקורת ופחד... את יכולה בבקשה לנסח בבירור מה שאלתך, הן עבורי ואולי גם עבור עצמך. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים