בן 3 וחצי מדבר בגוף שלישי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

12/02/2022 | 21:33 | מאת: אן

בני בן 3 וחצי, מאז ומתמיד מדבר על עצמו בגוף שלישי. מדי פעם יכול להגיד "אחותי" במקום אחות של איתי, אבל זה נדיר מאוד. עד לפני מספר חודשים מעולם לא תיקנו אותו. חשבנו שזה יחלוף לבד ולא רצינו להציק. אבל זה לא חולף. האם עלינו לפנות לאבחון?

הי אן, אם זה רק העניין, אז זו שאלה מצוינת להפנות לקלינאית תקשורת ולדעתי היא גם תוכל לתת לכם הנחיה קטנה שתשנה את זה תוך זמן מאוד קצר - ממש כמו קסם. אז פשוט תתיעצו, אולי אפילו טלפונית יספיק,בטח פגישה אחת שלכם ההורים. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים