בעיה בשם אנקופרוזיס למבוגרים?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

26/10/2021 | 16:06 | מאת: מירהלה

היי שמי מירהלה מהדרום ואני בת22 הבעיה שלי מביכה ממש אני סובלת מהתאפקות של ימים לעשות קקי ולבסוף עושה רק באמבטיה שהדלתות סגורות ואף אחד לא בבית זה מפריע לי מאד בתפקוד היומיומי ובקשר הזוגי ( חשוב לציין שהגעתי מבית קשה אם מערכת יחסים קשה שכללה אלימות פיזית נפשית ומינית ) קראתי על זה חומר וכתוב את התופעות רק על ילדים יש כזה דבר אצל מבוגרים?? שללתי כל בעיה רפואית ניסתי כל סוגי התזונה זה לא עזר אני מלכלכת תחתונים בקצב וזה ממש באסה אשמח לקראו חומר בנושא תודה רבה

הי מירלה, התופעה שאת מתארת היא סימפטום פוסטראומטי המצריך התיחסות וטיפול. אין לי חומר ספציפי להפנות אליו אבל זה ללא ספק תוצאה של ההתעללות והפגיעות שעברת. אני מציעה לך בחום לגשת לטיפול נפשי ויפה שעה אחת קודם. אל תחכי עם זה, מגיע לך טיפול אחרי כל הסבל שעברת. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים