תסביך אב.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

13/10/2021 | 11:20 | מאת: טל

שלום דוקטור אני בת 14 עוד מעט 16 אבא שלי בגד באמא שלי גליתי את זה בגיל 8-9 מאז הם התגרשו כבר 7 שנים גרושים.. גדלתי בלעדיו גם שניסיתי להתחבר אליו לא הצלחתי(אמא שלי לא מנעה ממני) הוא אדם כזה שלא אכפת לו . מאז אני מפחדת שיש לי תסביך אב חשוב לי תמיד שבעים יאהבו אותי מה אני יכולה לעשות? תודה))

13/10/2021 | 11:21 | מאת: טל

בנים*

שלום לך, קודם כל אני מצטערת לשמוע שבגיל כ"כ צעיר נאלצת להחשף לחלקים היותר כואבים ומורכבים המאפיינים יחסים בין בני זוג. בגיל הזה אי אפשר באמת להכיל או לעבד מידע מהסוג הזה ואני מבינה את דאגתך באשר להשפעות של זה עלייך. אני גם מצטערת לשמוע שמאז ועד היום אינך בקשר קרוב עם אביך ואני בטוחה שגם עם זה לא פשוט לחיות. יחד עם זאת עלי לומר שלמיטב ידיעתי, כל נערה בת 14 כבר מתחילה להתעניין בבני המין השני (*או בני המין אליו נמשכים) והיתה שמחה שהם יתענינו בה בחזרה. אני לא בטוחה שזה קשור למה שעברת עם אביך. יחד עם זאת אני בהחלט חושבת שאם מתעוררות בך דאגות על ההשפעות של כל מה שעברת עלייך, טיפול יכול להיות מקום מצוין עבורך להתחיל לבחון זאת. בהצלחה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

18/10/2021 | 10:29 | מאת: טל

תודה אשקול טיפול))

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים