דחוף!! עזרה במשהוא שלא יודעת מהוא ואם זה בעייתי ואם כן ח"ו- עד כמה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

03/10/2021 | 04:57 | מאת: ל"ת

שלום. אני בת 18 וכבר מספר שנים אולי מאז שהתחלתי מחזור יש לי מידי פעם רצון מאוד מאוד חזק לדגדג לעצמי בשתן וממש קשה להמנע מכך. כשאני עושה את זה אני כולי מרוכזת בזה וזה ממש סוג של תענוג אבל מרגישה שזה לא טוב ולא בריא. משך כמה דקות אני מדגדגת עד שאני כביכול ממלא את המכסה וחייבת לטוס לשירותים... ואז זה עובר עד לפעם הבאה. הייתה לי חברה שגם לה היה את זה והיא הייתה אומרת שכשהיא עושה את זה היא מרגישה כיף גן עדן! ילדה שלא מגזימה כלל! והיא גם אמרה שאמא שלה אמרה שזה יכול חלילה לעשות בעיות בלידות ואני מפחדת ומתבישת לספר. ניסיתי לברר על תופעה כזאת ולא מצאתי מידע ואני מבקשת שיכתבו לי בפירוט יתר מה זה וכו ולא ש"צריך לפנות לעזרה" בלה בלה... תודה רבה!! נ.ב. אני לא רוצה שיציגו באתר בכלל, רק למייל שלי!

שלום לך, חשוב שתדעי שכשכותבים לי, השאלה מוצגת באתר, אבל היא לחלוטין אנונימית אז אל דאגה. לגבי שאלתך - מה שאת מתארת הוא פשוט מאוד הנאה המופקת ממגע ואגינאלי. זה הכל. זה למעשה סוג של אוננות . את יכולה להיות רגועה, זה לא פוגע לא בגוף, ולא ביכולת ללדת ולא בשום דבר! זה בסדר וזה מותר. מותר לך להפיק הנאה מגופך שלך. אני כן מציעה לך בחום ללמוד קצת יותר על גוף האישה, בעצם על הגוף שלך. יש מידע ברשת, או שאפשר לדבר עם רופאת נשים..אבל חשוב מאוד לחפש ולהשיג מידע ולוודא שהוא גם מהימן לפני שאת מתסמכת עליו. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

03/10/2021 | 16:16 | מאת: לא קיבלתי תשובה!

ירדן, תודה על התשובה אבל זה חסום לי ואני לא יכולה לראות אותה... אם יש אפשרות אחרת שאראה את זה אני אשמח מאוד!!

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים