בעיית נקבים באוזניים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

12/07/2021 | 19:12 | מאת: אוזנים

הבן שלי צריך להתחיל קייטנה בעוד שבוע שיש בה מספר פעיליות של מים בבריכה. לאחר ויכוחים רבים בחודש האחרון הוא לא מוכן שהחברים ייראו אותו שוחה עם כובע ואטמים. הוסבר לו המון על הבעיה באוזניים , כל טיפה של מים באוזן גורמת לו לדלקות . יש לו את הפחד שייצחקו עליו . נכנס לו פחד מה יגידו , מה עושים?

שלום לך, ייתכן שכדאי לכם לשקול ביחד איתו שנית את הקייטנה הספציפית הזו ובעצם לשים את הבחירה בידיו. או קייטנה עם פעילויות מים +ואטמים, או קייטנה אחרת. (אפשר אגב לשוחח עם מדריך הקייטנה שיסביר לו שלשחות עם אטמים זה דבר שמאוד נהוג בבריכה, ואולי דווקא מסר כזה ממדריך חיצוני ולא מכם, יוכל להרגיע אותו מעט). לא הייתי נכנסת איתו למאבק כוחות אלא פשוט נותנת לו לבחור מה שנקרא - מחזירה אליו את הכדור... בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים