פרכוס פיסכוגניים .....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

11/07/2021 | 13:42 | מאת: אמא

שלום הבן שלי בן 12... בשנתיים האחרונים התחילו אצלו פרכוסי רעד שדומה מאוד לאפלפסיה לאחרונה המקרים החמירו והפרכוסים של רעד בגוף כמו התחשמלות היו קרובים אחד לשני האתשפזנו בבית חולים האבחנה הייתה של התקפים פסיכוגניים pens את כל הבדיקות עברנו והאבחנה הייתה משני מומחים בכירים ..אופן הפרכוס הוא ער ומתפקד למה שקורה סביבו ואפילו לפעמים קורה כאשר הוא לבד והוא מסבר שהוא פרכס .. קראיתי קצת על התופעה אם אפשר להסביר לי מה עושים הלאה איך מטפלים מבחינה פסיכולוגיץ האם יש סכוי שתעלם עם הטיפול אשמח לכוון

שלום לך, אני מצטערת אבל הידע שלי אודות המצב הזה לא מספק על מנת שאוכל להציע לך לך תשובות מהימנות. אני מציעה לך להתייעץ עם נוירולוג ילדים בהקדם כדי לקבל מענה לכל השאלות החשובות שלך. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים