מה אפשר לעשות?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

11/07/2021 | 11:28 | מאת: טל

שלום דוקטור אני עוד מעט בת 16 יש לי מחזור כבר 5 שנים אני 1.60 47-48 שוקלת החזה שלי לא גודל.... מה אפשר לעשות? תודה)

הי טל, אני שומעת שאת מאוד מוטרדת ממראה גופך אבל לפי הנתונים שמסרת, הכל נשמע תקין :) אולם מכיוון שאינני רופאה, אני מציעה לך בחום לגשת לרופאת משפחה, או אפילו רופאת נשים, רצוי בליווי אמא או מבוגר שאת סומכת עליו/עליה, ולהביא בפניהם את טרדותייך. אני בטוחה שיצליחו להרגיע אותך. בהצלחה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים