עירוב ילדים ????????

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

11/07/2021 | 10:44 | מאת: אור

שלום גרושה כשנה וחצי אב ילדיי מסיע את הילדים ללא חגורת בטיחות כי אין מקום לחברתו ולבנה. משמע שישה אנשים באוטו ולא כולם חגןרים. שוחחתי איתו אין הקשבה או הבנה לסכנה. מה עליי לעשות? לומר לילדים שיגיגדו לאבא אמא לא מרשה ולא להסכים לעלות בלי להיחגר? לא בטוחה עד כמה זה נכון מה אני עושה במצב כזה? מצד אלחד מלמדת אותם בטיחות ואז מגיעים לאבא שלהם ורואים משהו אחר

שלום לך אור, אני מבינה את דאגתך הרבה כי למעשה גרושך נוסע בניגוד לחוק וילדייך נמצאים בסיכון ממשי.. לא הייתי מציעה לשים את העניין על ילדייך, זה עלול להיות מסובך מידי עבורם. אני אישית מציעה לך להתייעץ עם רשויות החוק, אפילו באופן אנונימי בנוגע לדרך ההתנהלות במקרה כזה. ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים