ילד שבודק את כלי האוכל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

04/07/2021 | 11:08 | מאת: סחלב

מהו הטיפול ההולם לילד שבודק הייטב את כלי האוכל אם הם נקיים ומוכן לא לאכול אם נדמה לו שלא.

04/07/2021 | 11:12 | מאת: סחלב

שכחתי לציין את גילו: בן 12

הי, תמיד נתחיל קודם בלהבין - עד כמה שאפשר, לפני שנפנה לטיפול. אז אין בהכרח פסול גדול בפעולה הזו...יכול להיות שזה מגיע בצמידות למידע חדש שרכש אודות ניקיון והיגיינה, ואולי משהו אחר... נסו להתבונן בו יותר מקרוב, להבין האם זה משהו שממש מטריד אותו, או אולי לא ממש מפריע לאף אחד...נסו לאפיין את ההתנהגות הזו ואתם מוזמנים לפנות שוב עם הרבה יותר פרטים במידה ועדיין תירצו לשמוע את חוות דעתי הראשונית. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים