אוטיזם והתפרצויות זעם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

20/05/2021 | 22:54 | מאת: רינה

שלום, בני בן ה10 מאובחן על הספקטרום מגיל 3 . בחצי שנה האחרונה הוא החל לפתח אובססיה וכפיתיות לסרטי אימה . אנחנו כהורים לא מרשים לו לראות וזה מביא מצידו התפרצויות זעם ואיבוד שליטה , הוא מתחיל לצרוח ולצעוק עלינו ואפילו להרים יידים . הוא לא יבין כמובן למה אנחנו לא מרשים לו , הוא חושב שהסרטים הם לטובתו ושזה עושה לו טוב . הוא לא מבין אותנו . זה ממש נהיה קשה וזה הפך להיות התעסקות יומיומית , הוא כל הזמן חושב על זה ורוצה את זה ואנחנו כבר חסרי אונים . כיצד אפשר להוריד ממנו את האובססיביות הזאת ? על ידי תרופות או טיפול פסיכולוגי , אודה להכוונה

שלום רב, האם בנך מטופל ע"י פסיכולוג? איש מקצוע? שמכיר אותו ואתכם? ירדן

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים