בהיות של ילד בן שנתיים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

28/03/2021 | 12:01 | מאת: עדי

הנכד שלי בן שנתיים מדבר הולך לגן בגן אמרו שהוא משחק לא נרתע מילדים כשנמצא בחוץ בגן השעשועים פונה לרוב למבוגרים ויש לו לפעמים בהיות כאלה כמו ניתוק עומד ומסתכל ומצטט הרבה טקסטים האם זה תקין לגילו?

הי עדי, קשה לי מאוד לאבחן ילד על סמך 2 משפטים המתארים אותו. אם יש לך דאגות לגבי התפתחותו גשי לרופא/ת הילדים שלך ושתפי אותה במדובר או לחילופין צרי קשר עם אחות טיפת חלב שעדיין אמורה להיות במעקב אחריכם בשלב זה. להם יש כלים על מנת לבחון התפתחות תקינה לפחות ברמה הראשונית. כל טוב, יירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים