ילד בן 10 התפרצויות זעם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

05/03/2021 | 10:35 | מאת: מיכל

שלום, בני הבכור בן 10. מתפרץ באופן מאוד, קשה כל פעם שאומרים לו "לא". זה מלווה בבכי היסטרי צועק כועס זורק דברים מרביץ לאחים ולפעמים גם לנו ההורים. הרבה מהמחלוקות בנושא הגבלת מסך ולימודים אבל לא רק. מרבית הזמן הוא לא נינוח ורגוע אלא אם הוא בוהה במסך או משחק בחוץ. לא יודע כלל להעסיק את עצמו. בבית הספר הוא כן ממושמע ומתנהג יפה על פי המורה. איזה סוג של אבחון או טיפול יכול להתאים?

הי, לשאלתך, הטיפול המתאים כרגע הוא הדרכה הורית עבורכם, כדי שאתם תוכלו להשיג הבנה וכלים באשר למה מייצר את הקושי העצום הזה ואיך לעזור לו להתמודד איתו. פסיכולוג/ית קלינ/ת של ילדים יתאים יכולה להתאים. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים