ילדה בת 6 שמצטאה באופן מכוון ומודע

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

03/03/2021 | 16:36 | מאת: גננת

ילדה בת 6 מצטאה באופן מכוון ומודע מטופלת ע"י מטפלת רגשית ללא תוצאות ...מה הסיבה לכך? ואיך ניתן לעזור? עולה לכיתה א

שלום לך, אם זה מכוון ומודע כפי שאת אומרת, אז צריכה להיות לה סיבה טובה מאוד לכך. מה הסיבה? יכולות להיות סיבות רבות..לצערי עם אפס מידע אין לי כל דרך אפילו להתחיל לנחש. אני חושבת שזה מאוד חשוב שזה מעניין אותך וחשוב לך. תצטרכי לחשוב על זה עם הורי הילדה ואולי גם עם המטפלת שלה וחשוב מכך, להקדיש איתם ביחד מחשבה לאיך את מסייעת לה בתוך הגן. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים