ילד בן 4 משתולל מקלל ומרביץ

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

26/12/2020 | 18:21 | מאת: נעמי

ילדי בן ה4 החל לקלל,להרביץ,לחקות אותנו.הסמכות ההודית שלנו משום מה נפגמה ולראשונה לא מצליחים להגיע אליו. הוא מזלזל,נושך בועט ואומר קללות ממש לא יפות. הוא אף פעם לא התנהג כך.ניסינו להתעלם,ניסינו לדבר,ניסינו להעניש.כלום לא מצליח. הדבר התחיל מאז עלה לגן עירייה בספטמבר השנה.אשמח לעצה פרקטית

שלןם לך, את מבקשת "עצה פרקטית" דרך האתר..למצב כללי וגדול - "שיקום סמכות הורית" - כשאין לי שמץ של מושג מדוע בנכם נוהג כפי שנוהג... חשוב שתביני שמגיע לכם ולבן שלכם שתובנו לעומק לפני כל פעולה. אני כן יכולה להמליץ על ספר לא רע בנושא שנקרא - שיקום הסמכות ההורית - של חיים עומר, כעצה פרקטית, קריאת הספר זה הכי טוב שאני יכולה להציע לכם מכאן. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים