תינוקת בת שנה וחודש הפסיקה להגיד הברות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

03/12/2020 | 20:40 | מאת: אליזבט

שלום הבת שלי בת שנה וחצי מגיל 9 חודשים מלמלה הברות בצורה ברורה כל הזמן .לאחרונה לרוב שותקת ממש ולא חוזרת על הברות .שבועעים אחרונים בקושי מלמלה משהו אבל בזמן הזה התחילה ללכת ובמקביל התחילה להיות בגן בתדירות גבוהה , שם מדברים איתה עברית ובבית אנחנו מדברים איתה רוסית .הנושא מדאיג אותי במיוחד כי בן הבכור שלי על ספקטרום בתפקוד גבוה .עד כמה זה לא תקין השתעקה הזאת ?

הי אליזבט, זה ברור ששאלתך מושפעת מחרדות כתוצאה מכך שבנך הבכור מצוי על הספקטרום. אני לא יכולה לענות לשאלתך מכאן, אני מציעה לך לגשת איתו לרופאת הילדים שלך ולהתייעץ. היא תבדוק אותה ותיתן לך תשובה מספקת שאני בטוחה שתוכל להרגיע אותך. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים