ילד בן 4 שם סכין על שורש כף היד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

24/10/2020 | 18:31 | מאת: איתן

שלום בננו בן 4 דם סכין על דורד כף היד. אישתי נלחצה וראתה בכך אות למצוקה ודבר תמוהה ביותר. הילד גדל באהבה קוראים סיפורים, משחקים, חיבוקים,נשיקות סרטי וולט דיסני. בבית אף אחד לא דם סכין על היד אין מריבות אין חיכוכים. רצנו לפסיכולוגית היא שמעה קראה לי לחדר ליד אידתי נשארה בחוץ. לאחר זמן מה יצאנו היא הסבירה לה ולי אני בן 30 שהכל בסדר. ושהילד בן 4 כן , ראה סאת בסרט. בזה נגמר הטיפול . מה דעתכם האם צריך לברר את מקור המצוקה ? האם ההפרדה מקובלת ...... היא לא שוחחה עם אישתי בכלל!! תודה אבא דואג

24/10/2020 | 18:38 | מאת: איתן

בסרט......את הדבר. באילו מקרים מפרידים בין אב לאם ולמה? מה לגבי הילד הוא לא סתם פעל כך ולמה לא צריך לברר היטב מהיכן זה הגיע ולמה

שלום לך, מכיוון שכבר ביקרתם אצל אשת מקצוע, אני מציעה לך לחזור אליה ולהפנות אליה את כל השאלות הלגיטימיות והחשובות שלכם. היא בוודאי תדע לענות לכם בצורה הרבה יותר מדויקת מאשר אני מכאן..וזו זכותכם לבקש הסברים על כל דבר שנשאר לא מובן. אם אחרי ההסברים שלה תירצו לכתוב לי שוב, אתם מוזמנים. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

ראו תשובתי בשאלתכם מתחת.

26/10/2020 | 10:12 | מאת: איתן

התשובה שלה והטיפול לא נראים לנו.... אין לנו שום אינטרס לפנות אליה להסברים. בבקשה תגובה לדרך הטיפול....

שלום לך, אני שומעת את הדאגה הרבה שלכם אבל בעצם מה שהיה צריך לעשות כאן הוא לברר במה מדובר..להבנתי זה מה שהמטפלת ניסתה לעשות. יכול להיות ששיחה עם הילד ואיתך האבא הספיקו לה כדי להבין של מדובר במצב שמצריך דאגה. יחד עם זאת אם נשארתם מודאגים, אתם מוזמנים לפנות לאיש מקצוע אחר, עליו תקבלו המלצות מראש (כדי שתוכלו להרגיש שאתם סומכים על מישהו באמת ולהיות רגועים עם המסקנות שלו/ה), ותתיעצו בשנית. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

26/10/2020 | 12:52 | מאת: איתן

האם אין שום צורך לברר את הגורם שחשף אותו להתנהגות כזו.. מי מראה סרט כזה לילד בן 4! היום בעידן המצלמות בגן פרטי שמענו על אמא שאמרו שהילדה נסיכה ורק בזכות התעקשותה נתגלתה ההתעללות בילדים אז כאן אין צורך בבירור??

26/10/2020 | 13:07 | מאת: איתן

https://mobile.mako.co.il/home-family-toddlers/Article-25b653a72330471027.htm

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים