שאלה לגבי בן 7.5 מאוד מאוד רגיש חברתית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

13/09/2020 | 01:25 | מאת: אדל

בבקשה הוא לא מעונין ללכת לטיפול . הוא מבזבז המון אנרגיות על רגישות גבוהה וחבל . יש לו חברים קבועים אבל אתן לך דוגמא במה זה מתבטא..הוא שמע בטלפון שאחת הדודות שלו אמרה שהוא חופר וממש נהרס מזה בכה נעלב...ככה גם בבית ספר רגישות מאוד גבוהה.חייבת לעזור לו כדי שיחיה חיים משוחררים השאלה כיצד ???

היאדל, מכיוון שבגיל 7 ההשפעה של ההורים על הילד והרגשתו בעולם היא עדיין גבוהה מאוד התשובה לשאלתך פשוטה . גשי את (רצוי את ואביו יחד) להדרכה והכוונה הורית ואני בטוחה שתוכלו ללמוד יותר איך להבין את קשייו ואיך להיות עבורו באופן שייטיב עימו ויעזור לו להרגיש יותר טוב בעולם. חג שמח ושנה טובה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים