לא יכול להשתין בבית ספר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

21/05/2020 | 23:28 | מאת: אנונימי

כול פעם שאני בא לבית הספר אני מפחד מזה שאני אצטרך להשתין (12) כי שאני בא להשתין הפיפי פשוט לא יוצא לי וזה מעיק כי יצא לי להתקע בשיעור שאני מת להשתין אבל אני פשוט לא מצליח, אז אני תמיד רץ בהפסקות לשרותים מבודדים בסוף הביתספר כי שם קל לי להשתין אני לא יודע מה לעשות

הי, זה נשמע שאתה צריך פרטיות וביטחון על מנת להשתין באופן רגוע בביה"ס אחרת כפי שאתה כותב השתן לא יוצא. אז אני מציעה כרגע שני כיוונים לבדיקה : 1. האם אתה מרגיש לחוץ/מאוים בביה"ס? האם השירותים לא מספיק בטוחים ? מישהו מפריע לך שם? קרה לך מקרה לא נעים בשירותים?נסה לחשוב בכיוונים האלה ולשתף אותי. 2. האם שיתפת מישהו בבית/בביה"ס בקושי אותו אתה חווה? תשובות לשאלות האלו יעזרו לי להבין יותר מה קורה בביה"ס אבל בינתיים אני מציעה לך לך לבדוק את מי בבית ואת מי בביה"ס אפשר לשתף על מנת שלא תצטרך להתאפק יותר מידי ותוכל להשתמש בשירותים בזמנים שנוחים לך (למשל במהלך השיעור) עד אשר תוכל להרגיש חופשי יותר להשתמש בהם בכל עת. אתה מוזמן לכתוב לי שוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים