זקפה אצל ילד בן 9 ,תקין ?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

16/04/2020 | 19:13 | מאת: ג'ני

בני בקרוב בן תשע , בעלי שם לב שבזמן משחק דגדוגים עם אחותו בת הארבע , לילד נהיתה זקפה . הוא מעולם לא נגע בה ואף פעם לא ראיתי משהו לא תקין . בעלי לחוץ מאוד . ובסרטים קשים , האם יכול להיות שעוררות הייתה לפני כן ממשהו אחר , והאם זה תקין בכלל

הי ג'ני, כן זה לגמרי תקין שבנים בני תשע יחוו זיקפות ברגעים בהם הם משועשעים, נהנים ובמגע עם גוף אחר. זה לא מעיד על שום דבר מלבד זה שבנך בריא. אני מציעה להסיר כל דאגה ולאפשר לבנכם להמשיך להתפתח באופן נורמאלי ותקין. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים