נכדה בגן בו הסבתא היא הגננת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

23/01/2020 | 20:19 | מאת: אורי

שלום, מתלבט האם לרשום את ביתי בת ה 4 לגן חובה בו הסבתא היא הגננת. כמה זה משפיע מבחינת עצמאות הילד ומצבו הרגשי והאם עדיף לרשום לגן אחר?

שלום אורי, זן באמת שאלה שאין לי עליה תשובה מכיוון שאינני מכירה לא את הילדה ולא את הסבתא...אבל אני בהחלט מסכימה איתך שיש כאן דילמה והתשובה אינה מובנת מאליה. אם זה משהו שבאמת מאוד מטריד אתכם, תוכלו להתייעץ בפגישה אישית עם איש מקצוע ולחשוב ביחד תוך התייחסות רחבה לכל הגורמים שעל הפרק. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים