סבתא מדברת עלי לא יפה עם בת 4.4!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

16/01/2020 | 18:31 | מאת: אילנית

פונה רק כי אני שמתחיל להיות מכך נזק לילדה שלי וכאן הגבול.סבתא שלילית מטבעה לא רצתה אותי מעולם בחיי בנה שהוא שפוט לרגליו. כן נכנסתי לגובה האריות רק לא האמנתי שתשתמש בבת שלי. אתמול הבת שלי חזרה ממנה ואומרת : אמא סבתא אומרת עליך דברים לא יפים ובכתה. החלטתי לעשות גבול הסבתא לא תראה יותר את נכדתה לבד רק בנוכוחתי את הסבתא מהגיהנום, לא אצליח לשנות . על הילדה חייבת לשמור ואעשה למענה הכל . האם הדרך שבחרתי נכונה ?

הי אילנית, אני חושבת שהפיתרון שלך פשוט מצוין! מחד את לא מונעת את המפגשים עם הסבתא, מנגד מבינה כי כנראה לא תצליחי לשנות אותה.. מחזקת את ידייך ומקווה שתצליחי לחסום את התוקפנות מלהיכנס אלייך. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים