בן 5 קופא במקום בזמן האחרון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

15/01/2020 | 13:10 | מאת: אנאל

בן 5 ילד סנדוויץ' קופא במקום חדש אפילו כשנכנס בבוקר. לגן כלומר לא מבצע שום פעולה..ולוקח לו זמן להתחמם. בעבר זה לא היה איזה טיפול יהיה יעיל לשחרר אותו ?

הי אנאל, נכון יש אנשים שמתחממים מהר ויש כאלה שיותר לאט. מציעה לך כאם לאפשר לו את הזמן שהוא זקוק לו ולהיות שם תומכת ככל האפשר עבורו. זה אומר -לקום יותר מוקדם, להתחיל את היום באיזי, לצאת איתו יותר מוקדם מהבית, ללכת קצת יותר לאט בדרך לגן ולשים לב לפריחה, לעצים לשמיים... להיכנס לגן יותר מוקדם, להיות איתו שם יותר זמן מהרגיל..ולאפשר לו את הזמן שהוא זקוק לו. חשוב לזכור - הענות מיטיבה לצרכים, רק היא תסייע להחלמה ולהתפתחות תקינה של ילדינו :) כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים