אימון ילד לקינוח האף

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

14/01/2020 | 20:47 | מאת: ענת

שלום רב, אבקש להתיעץ , כיצד מומלץ לאמן ילד בן חמש וחצי לקנח את האף .מדובר בילד הסובל מאלרגיות ומנזלת בכל ימי השנה . הילד עבר ניתוח כפתורים באוזנים ושקדים לפני כשנה וחצי, אך הניתוח לא עזר לטיפול בנזלת.חלק מילדי הגן מתרחקים מהילד כאשר יש לו נזלת שהוא לא מקנח אותה. אודה לתשובתכם . ערב נפלא ענת

הי ענת, אני לא כ"כ מבינה את שאלתך לגבי אימון קינוח אף. האם זה משהו שהוא יודע לעשות? מתקשה לעשות? האם זה מכאיב כשזה קורה. אני מציעה לך לפרט ככל שתוכלי ולהפנות את השאלה לפורום "הכנה לקראת פרוצדורות רפואיות" כאן בפורטל. לנוחיותך מצרפת את הלינק https://www.doctors.co.il/forum-6104/ כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

23/01/2020 | 18:15 | מאת: ענת

שלום ותודה על תשובתכם. הילד לא תמיד חש/מתעלם כשאפו נוזל ולא מקנח את האף (נזלת כמעט קבועה), רק כשמעירים לו או מקנחים את אפו, מתחיל לסבול כבר מתגובות הילדים בגן. אודה לתשובתכם.

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים