בעיות עם בן 6 עדין מרטיב.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

09/01/2020 | 23:14 | מאת: אלעד

בן 6 עדין בגן נותר שנה נוספת,לא מוכן לכיתה הבעיות שלו הם כדלקמן א.1. מרטיב במיטה, בלילה בורח לו ! לא מבין מדוע , אנחנו משפחה כל כך נורמטיבית הוא מוקף תמיכה ועדיין מפתח תסביכים . 2. אין לו חבר אחד טוב ספציפי . הוא משחק בגן ומשתתף בפעילויות וחוזר הביתה . הבאנו לו הבית. ילדים לא רצה לשחק איתם .3 . עדין בגילו קשור כל הזמן לחפץ המעבר והמוצץ. ! מה ניתן לעשות עם הבעיות שציינתי? על מה הבעיות האלו מעידות ?? הוא לא חווה טראומה . לא חרדה

שלום אלעד, קראתי את שאלתך בעיון ולדעתי קיימים קשיים רגשיים שאתם ההורים בהחלט תוכלו לסייע לו להתמודד איתם. אני מציעה לכם בחום לגשת להדרכה הורית אצל פסיכולוג/ית קלינית של ילדים ולקבל הנחייה מקצועית. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

16/01/2020 | 02:16 | מאת: אלעד

לא היה מענה. האם ניתן להגיע לטיפול עימו או בלעדיו? ברצוני לשאול אם יעזרו חוגים . או פיתוח כישורים חברתיים הוא כן משחק מצוין עם ילדים אבל לא יוצר קשר יחיד עם ילד חשוב לי לפתח לו זאת. מה הדרך לפיתוח יכולת זו ?

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים