אבל עמוק על מות חבר טוב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

06/01/2020 | 21:39 | מאת: אופק

דר' לפני גיוס אני בוכה המון על פטירתו של חבר שהיה יקר לי ממחלה . קשר אמיתי . מאז פטירתו אין לי טעם אני עושה דברים שחייב וחוזר למיטה בוכה ומתייסר נתנו לי ציפרלקס לצערי לא הקל עלי רק הרדים והשמין . כל יום נראה לי כמעמסה שחייב לעבור . יש לי עוד קשרים טובים אבל זה לא זה. אני ממש לא אובדני. אבל לא מרגיש חיות.

הי אופק, ראשית אופק- תנחומיי ובאמת משתתפת בצערך. מאחר וכבר עברת את האופציה הפסיכיאטרית, אני הייתי מציעה לך גם לבדוק אפשרות של טיפול בשיחות. זה נשמע שיש לך הרבה על הלב ועל הראש ובהחלט כדאי שתוכל לשתף מישהו במה שעובר עלייך. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים